Bauerfeind ledskydd

Hälsoexperterna i Sydost AB  © 2017

Hälsoexperterna

Som en av få återförsäljare/representanter i Blekinge, kan Hälsoexperterna presentera Bauerfeind ledskydd och ledstöd. Dessa är av många ansedda som de bästa på marknaden. De är mycket användarvänliga med en skön elastisk stickning. De har stöd där det behövs och är även behandlande i och med att det finns olika silikoninlägg som masserar det skadade stället samtidigt som det stöttar.

Exempel på produkter:

SofTecGenu är ett stabilt knäskydd som hjälper även personer med svårare knäskador att kunna träna lättare och kunna komma tillbaka till sin idrott snabare. För "instabil knäled".

SofTecGenu stabiliserar ledbanden, håller knäskålen på plats, masserar ledband och fästen. Man kan ställa in maximal böjförmåga med skenaorna på sidorna, så att man inte kan översträcka.


Andra indikationer är artros, reumatisk sjukdom, annan skada.

ViscoSpot är en bra hälkudde som avlastar om man har hälsmärtor eller hälsporre.

Det finns ytterligare skydd förstås, för bland annat hallux valgus-tår, och axelskydd. Från ryggskydd till handledsskydd. Det finns otroligt sköna kompressionsstrumpor. Har man svårt att dra på strumporna finns det en genialisk variant där man först enkelt drar på en silkestrumpa och sedan kompressionsstrumpan, som då lätt glider på. Ring 0708148555 för mer information!

Ledstöd ledskydd Bauerfeind knäskydd

Hälsoexperterna i sydost AB @ 2018